Befektetés a jövőbe

szechenyi

Az ÚJBUDAI FOGÁSZATI CENTRUM Kft. versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén

A szerződött támogatás összege: 24 497 676 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 69,93%

A projekt befejezési dátuma: 2021.02.22.

A projektről:

A projekt során 8 új gépet szeretnénk beszerezni. A projektünk elsődleges célja a kapacitásbővítő és technológia-intenzív beruházásunk megvalósítása, mely egyben elősegíti a versenyképességünk és termelékenységünk növelését, amely során vállalkozásunk az új technológia alkalmazása érdekében a munkavállalók képzettségi szintjét is növeli, ezáltal is elősegítve egy magasabb hozzáadott értékű termék létrehozását, amely egyúttal pozitívan hat a munkabérekre is, lehetővé téve azok tartós emelkedését.

Megalakulásunk óta általános célunk a folyamatos fejlődés és fejlesztés, melyhez jelen támogatás óriási segítséget és egyben versenyelőnyt is jelentene számunkra. Magam és alkalmazottaim is rendszeresen képzéseken fejlesztik tudásukat annak érdekében, hogy az orvostudomány mindennapi szinten megjelenő fejlődésével lépést tudjunk tartani. A gépek segítségével komplexebb implantológiai és szájsebészeti eljárásokat tudunk majd megvalósítani.

A pályázatban bemutatott gépekkel egyrészről új szolgáltatást tudunk végezni, illetve meglévő szolgáltatásaink szakmai és minőségi szintjén jelentősen megemeljük, valamint bővülni is tudunk az új gépek megvásárlását követően. A folyamatos fejlődés szervezetünk legfőbb célja, hiszen fontos, hogy a legkorszerűbb technológiákat használhassuk pácienseink kezelése során.